2015. jan. 21.

Ajándék baba

Ajándékbaba – szép, egészséges és

5100 grammal 

született!Katalin, a Varga család és jelenleg a Róbert Kórház hős kismamája, aki természetes úton adott életet 5100 grammos, 62 centis, harmadik gyermekének. A Varga család nem tervezte a két kislány után a harmadik gyereket. Rita baba azonban úgy gondolta, nem kérdez senkit, csak megérkezik...…és három napja, január 18-án reggel meg is született. 

Nem volt egyszerű – mondja most már megkönnyebbülve és mosolyogva Katalin – de Nyéki doktor úr bíztatott. Erika, a szülésznőnk pedig, aki az előző két kislányom születésekor is végig mellettem volt, ezekben az órákban fontosabb szerepet töltötte be mindenki másnál. Valójában hozzá ragaszkodtam – mondja, miközben kisbabája arcát simogatja – Őt, az Ő tapasztalatát, biztonságot adó tanácsait követtem ide, a Róbert Kórházba.

 Amikor Rita megszületett vasárnap reggel és rákerült a mérlegre – mindenki „elájult”. Azt gondoltuk, hogy nagyobb baba lesz, mert a második kislányom is 4000 gramm felett volt, de hogy ilyen szép nagyra megnő, mire megszületik, erre igazán nem gondolhatott senki.” – mondja Katalin, maga is elámulva a kis Rita teljesítményétől, akit nővérei, a 8 éves Réka és az 5 és fél éves Dóri, már nagyon várnak haza. Igazai babát kapnak ajándékba.


Szívből gratulálunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése