2013. szept. 3.

Huszti Szabolcs, a közismert futballista kislánya klinikánkon született

Családi kórházunk legtöbbször a nőket szólítja meg. Ezúttal azonban a férfiak érdeklődésére számítunk. Büszkék vagyunk arra, hogy Dr. Gerő főorvos úr és stábunk elnyerte a Huszti család bizalmát és megelégedettségét. Nem mellesleg Mia már a harmadik Huszti-baba, aki nálunk látta meg a napvilágot, ugyanis Szabolcs testvérének két kisfia is itt született Dr. Nega főorvosnő segítségével.

Azt pedig külön köszönjük, hogy az egyébként magánéletéről nem nyilatkozó sportoló válaszolt kérdéseinkre és hozzájárult az interjú közreadásához *Mi az oka, hogy Magyarországon született a baba és nem Németországban, ahol egyébként éltek?
Először is mindketten elég jól beszélünk németül, de azért az orvosi szakszavakat vagy a vajúdás közbeni információkat könnyebb megérteni az anyanyelvünkön! A másik, hogy mivel én itt kint is sokat utazom meccsekre, edzőtáborokba, az első pár hétben otthon több segítséget kap a feleségem a szüleinktől, családjainktól, mint tőlem! Természetesen alig várom, hogy végre velem legyenek!

Hogyan élted meg a szülés óráit? Jelen voltál-e a születéskor?
Hatalmas stressz! Ott voltam a szülésnél, és tudom sokat jelentett a jelenlétem a páromnak, de elég nehéz tehetetlenül üldögélni miközben neki hatalmas fájdalmai vannak, ráadásul már két emberért aggódsz. Örülök hogy végre túl vagyunk rajta és a legfontosabb hogy mindketten jól vannak!

Milyen érzés volt, amikor először pillantottad meg a kislányodat?
Ezt nem lehet leírni. Gondolom mindenki másképpen reagál! Én sírtam…

Megosztanád-e a baba nevét, súlyát, hosszát?
Huszti Mia, 3850 gramm és 53 cm

Hogyan teltek az első napok - immár gyermekes családként?
Boldogok vagyunk, hogy végre mi is "igazi" családdá váltunk, és próbáltunk minden percet kihasználni, hogy együtt lehessünk mielőtt visszatértem Németországba!

Hogyan változik az életetek ezután?
Szeretnénk mindent megadni a kislányunknak, amit lehet. Itt a szeretetre, a nevelésre gondolok.

Hol fogtok élni?
Legalább 2 évig Hannoverben leszünk, aztán hogy merre tovább, még nehéz megmondani. A karrierem után mindenképpen Budapesten.

Hogyan nevelitek majd a kislányodat? Melyek a legfőbb értékek, amit feltétlenül átadtok majd neki?
Biztos vagyok benne, hogy hasonló gondolkodása lesz, mint a szüleinek. Lesz karaktere, egyénisége, nagy szíve, kitartása.

Számoltál-e azzal, hogy egy idol gyermeke milyen kihívásokkal fog találkozni felnevelkedése során? Hogy mindenki azt fogja várni tőle, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtson, csak azért, mert a papája kiemelkedő..., hogyan veszed ennek elejét?
Nem hiszem, hogy bármilyen nyomás lenne rajta azért mert én élsportoló vagyok/voltam! Bármivel is fog foglalkozni - legyen az sport vagy munka - biztosan érni fogja csalódás, de ezt majd neki kell kezelni, mi csak felkészítjük erre!

Hogyan ünnepeltétek meg a baba születését? 
Nagy ünneplés nem volt, hiszen a kis időmet az újdonsült családommal töltöttem! Persze néhány pezsgő elfogyott, de ez minden!* Az interjú hivatkozás nélküli átvétele, vagy bárminemű változtatással való megjelentetése kártérítési felelősséget von maga után

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése