2014. jún. 3.

Köszönet

Újabb csodának lehettünk tanúi : 
Sok keserves év és próbálkozás után, íme: 


" Kedves Valéria,

a honlapon utána néztem és úgy gondolom Ön az  illetékes abban, hogy a tapasztalataimat a kórházzal kapcsolatban megosszam!

A történetem és a kórházhoz a kötődésem négy évre nyúlik vissza, ez idő alatt számos vizsgálaton és beavatkozáson (három műtét, két lombik, számos gyógyszeres kezelés) estem át.

Úgy gondolom elérkezett az idő, hogy mindazt a sok jót, törődést és odafigyelést, amit a klinikán kaptam megköszönjem.

Nagyon hálás vagyok Nyéky Doktor Úrnak a műtétekért és a lombikkezelésekért és mindazért a közel négyévnyi biztatásért, amit a meddőségi részleg munkatársaként kaptam tőle.

Szintén hatalmas köszönet illeti meg Dr. Spartá Patríciát, aki sok alkalommal tartotta bennem a lelket -ez a „számomra” oly hosszú- idő alatt.

Miután sajnos a tavaly júliusban végzett lombik beavatkozás sem volt sikeres, úgy döntöttünk a férjemmel, hogy egy időre szüneteltetjük az orvosokkal való találkozást!

Ez egészen szeptemberig (azaz másfél hónapig) sikerült is, amikor szembesültünk vele, hogy kisbabát várok! Először el sem akartuk hinni, hogy magától, csak úgy, spontán sikerült és végre én is áldott állapotba kerültem!

Azonnal hívtuk a kezelőorvosomat, aki évek óta drága Herczegh Doktor Úr volt. Herczegh Doktornál figyelmesebb, kedvesebb, szakmailag kompetensebb és megnyugtatóbb orvossal eddig még nem találkoztam, pedig azért egy pár helyen megfordultam már! (a meddőségi beavatkozások miatt választottam átmenetileg Nyéky Doktort)

És IGEN! 

Május 6-án reggel 7 óra 32 perckor megszületett makkegészséges kisfiúnk Ádám!

Akit feltétlenül szeretnék még kiemelni, ő a választott szülésznőnk, drága Franciska! Első találkozásunkkor tudtam már, hogy őt választanom KELL! Az ő odafigyelése, törődése és szakmai hozzáértése nélkül nem tudnám ma elmondani, hogy a szülésem, életem egyik legszebb és legmeghatározóbb emléke!
Igazából nem is tudom szavakba önteni, amit érzek, ezért ez a legkevesebb, hogy Önnek írok Róluk!

Ezúton szeretnénk -férjemmel együtt- kifejezni örök hálánkat a fent említett orvosoknak és Franciskának, továbbá a csecsemőosztály összes dolgozójának és Gál Doktornőnek.
Egészen biztos vagyok benne, hogy további gyermekeink születése helyszínéül is a klinikát fogjuk választani és ugyanazokat a szakembereket. Semmit nem tennék másként!
Köszönöm, hogy írhattam Önnek, úgy vélem a mai világban nagyon nagy érték, ha egy cég/vállalkozás ennyi értékes Kollégával rendelkezik!

Üdvözlettel:
Ádám boldog szülei "


És íme a gyönyörű RóbertGidánk, Ádám !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése