2014. jún. 5.

"Földöntúli boldogság "

Kedves Róbert Károly Magánklinika!

6 hete jött világra gyönyörűséges kislányunk, Paulics Panna Luca. Már a babavárás alatt is tudtuk, hogy az ő létezésével az életünk egy teljesen új dimenzóba lépett, hiszen általa lettünk család.
A születésével mindez kézzelfoghatóan is valóságos lett. És mi azóta se tértünk még magunkhoz, mert földöntúli ez a boldogság Panna Lucával.

Azt mondják, hogy a szülő nő abban a pillanatban felejti el a szülési fájdalmakat és mindent, ami nehéz és kellemetlen volt, ahogy megpillantja, megérintheti a gyermekét. Ez valóban így van, viszont azt soha nem felejtem el se én, se a férjem, amit önöktől, a kórház dolgozóitól kaptunk.

Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki a szemünk fénye világrajövetelében, és az azt követő kórházi napokban segített.

 Elsősorban Zachár Erika szülésznőnek, aki kedvességével és természetességével olyan atmoszférát teremtett már az első találkozásunk során, hogy tudtam, a legjobb kezekben vagyok én is, a babám is. Dr. Tekse István doktor úrnak, aki a szaktudásával és a magabiztosságával biztosított afelől, hogy nem történhet semmi baj. Márpedig egy szülő nő számára ez nagyon fontos. Köszönjük mindkettejüknek, hogy ezt a kis csodát a világra segítették! A csecsemős nővérek is mindent megtettek, hogy egyszerre tudjak pihenni, legyek eleget a kislányommal, tanuljunk meg lényeges dolgokat, mint első gyerekes szülők. Odaadóan gondoskodtak Panna Lucáról is, rólam is.

Mindhármunk nevében hálásan köszönjünk azt a sok jót, odafigyelést, amit önöktől kaptunk!


Paulics család

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése