2014. júl. 24.

Az év magánkórháza lettünk

Az év magánkórháza szakmai díj

A hazipatika.com által 2014-ben meghirdetett "Az év magánrendelője" pályázat célja -   hagyományteremtő módon - a magán egészségügy szereplőinek a minőségi áttekintése. 

Két díj került odaítélésre három kategóriában – közönség és szakmai díjak, egyéni orvos, csoportpraxis és fekvőbeteg kategóriában.


Iratkozzon fel hírlevelünkre most

A közönségtől több, mint háromszáz szavazatot kapott a Róbert Károly Magánkórház – a legtöbbet a pályázó 220 intézmény közül.
A szakma is minket választott, hiszen a magánkórházak közül a szakmai díjat mi hozhattuk el.

Boldogan vettük át 2014. június 11-én a díjat a Magyar Tudományos Akadémián. 

Czemmel Franciska intézetvezető főnővér, Lantos Gabriella operatív igazgató, Havasi Valéria kommunikációs igazgató, Dr.Szakonyi Tibor orvos igazgató, Faragó Éva üzemeltetési igazgató

Köszönjük pácienseinknek, hogy bizalmukkal kitüntettek minket.
Köszönjük, hogy vették az időt és fáradságot és szavaztak ránk.
Nagyon erős motivációt kaptunk, hogy a továbbiakban minden igyekezetünkkel megpróbáljuk túlszárnyalni eddigi eredményeinket is!

Aminek a legjobban örültünk, azok az alábbi szöveges értékelések – amiből szintén a legnagyobb számban mi kaptunk. Hadd osszuk meg ezeket:

Rövid ott tartózkodásom alatt amivel találkoztam: magasan kvalifikált orvosok és asszisztencia, tiszta és korszerű betegellátó helyiségek, jól felszerelt szobák kényelmes ágyakkal. Kedves, mosolygós és segítőkész személyzet. A legjobb tapasztalatokkal hagytam el a Klinikát.
A május 12.-én végrehajtott kézsebészeti operációm (operatőr: Dr Szabó Zsolt)alatt tapasztaltak és a műtét utáni ellátás, az orvos és az ápoló személyzet humánus, megnyugtató magatartása olyan kórházi "élményt"adott,amely magasan felülmúlja minden eddigi egészségügyi intézményben szerzett tapasztalataimat.
Minden szuper. A kedves fogadtatástól az ellátáson keresztül a gyógyult- elégedett - távozásig.
40 éves vagyok 18 évet vártam hogy gyermekem lehessen, Dr Fülöp Istvánnak és Dr Tekse Istvánnak köszönhetően van egy 10 hónapos gyönyörű kisfiam. Köszönet és hála a doktor uraknak:). A kórház szép, tiszta, a személyzet kedves és segítőkész. Köszönök mindent!
Kiváló minősítés
Fülöp Doktoréknak köszönhetem az unokámat. Örökre hálás leszek Nekik!
5* Dr.Vass Zoltán
Tökéletes kiszolgálás, figyelmes és nagy szaktudásu dolgozók.
Dr Nyéky Boldizsárnak és a meddőségi centrum dolgozóinak köszönhetően már 2,5 éves a kisfiam!!!! :)
A mai napig nagyon nagy hálával gondolok rájuk. Dr Rucz Árpád volt az orvosom. Az az odafigyelő, alapos gondoskodás, szakmailag és emberileg is, amiben részem volt náluk, nagyon megnyugtató volt. A legmélyebb tiszteletem a Róbert Klinika összes dolgozójának.  5* 
Nagyon megvagyok el&#279gedve mindennel!! Kicsit sok a v&#229rakoz&#229s pedig időpontra megyünk!!!
5*
Dr Szabó Zsolt szakmai felkészültsége a kéz műtétemnél,páratlanul magas színvonalú. A korházzal és az ellátással nagyon elégedett voltam, köszönöm mindenkinek!
Dr. Fülöp István és kollégáinak: *****!
Dr. Nyéky Boldizsárhoz járunk, már a negyedik babánkat várjuk az Ő gondos segítségével és szakértelmével. :o) A kórházzal is mindig elégedettek voltunk. :o)
Kitünő orvos és ember!
Nega doktornőhöz j&#224rok, nagyon sokat segített nekem! Nagyon jó orvos!
5*
Dr. Nyéky Boldizsár a szülészorvosom, 2008-ban szültem nála, azóta is CSAK hozzá járok! Remek orvos és ember is egyaránt! :-) 
Dr. Német Gábornál jártam, vérnyomás és mellkas fájdalmakkal. Nagyon sokat segített, köszönöm a munkáját!
nagyon jó a csapat.... Segítőkészek, kedvesek...
Ott opreráltak. mindennel nagyon elégedett voltam kedves emberek nagy szakmai tudású orvos. Köszönöm Dr. Fülöp Istvánnak.
Korrekt árak, színvonalas kiszolgálás! Csak ajánlani tudom. Dr. Tsehai Nega és Dr. Bardóczy Zsolt pedig földre szállt anygalok !!!
Kivalo az ellatas, kedvesek a nővérek, családias légkör,  Rövid várakozási idő. 
Szakszerűség és emberség jellemzi a klinikát. Az orvosok és az asszisztensek is kedvesek, segítőkészek. Mindig kellemes környezet fogad. Örülök, hogy a klinik&#224t választottuk párommal.
A legjobb választás volt a magánklinika.  Figyelmesség, profizmus...a lehető legjobb körülményeket kaptuk a szüléshez. Köszönjük!
Nagyon korrekt, emberközpontú rendelő.
Nagyon elégedett voltam mindennel, kedves emberek mindannyian!
Dr Vass Zoltánhoz járok és *5 az ellátása,a kommunikáció közöttünk és persze a rendelő is! Az asszisztensek,recepciósok is maximálisan segítőkészek és kedvesek! Csak ajánlani tudom mindenkinek aa Róbert Károly Magánklinikát :-)
A klinika értékelése részemről ötös!
Családias környezet , kimagasló szakértelem , beteg es orvos közti bizalom , ami nagyon sokat segít a betegnek.
Nagyon kedves orvosok, asszisztensek, szép környezet!
Rendk&#236vül megvagyok el&#232gedve az orvosokkal , a korh&#224z dolgozóival és a kórh&#224zzal egyar&#224nt!!! Nagyon szeretn&#232m a 2. kisgyermekemet majd itt vil&#224gra hozni...:) Értékelés: 5* :)
Rendkívül emberséges, szakszerű és alapos munkát végeznek, mindezt kedvességgel és türelemmel!
Értékelés Extra ötös.Kiváló Szaktekintélyek. Kiváló ellátás.
Csillagos ötös a Róbert Károly Magánklinikának!
Termeszetesen 5-os!
Minden tökéletes volt! 5-ös :)
Maximálisan elégedett vagyok! Azóta tudok fogni!!!!!! Köszönöm! Nem elégszer, tudom!
Ötösre értékelem a klinikát.
Nega doktornő megnyugtató, alapos, kedves, precíz! Köszönöm az ellátást!
A nőgyógyászati részleggel kerültem kapcsolatba, Dr. Fülöp Istvánnal. Csak maximumokban tudok beszélni a Doktor Úr munkájáról, és bátran ajánlom őt bárkinek. A munkája eredményeképpen most hármasikrekkel vagyok várandós :-)! Az egyetlen árnyoldal a Klinika betegfelvételén dolgozó egyik munkatárs hangvétele volt, melyen érdemes a jövőben javítani, a személyzet többi tagja azonban szintén kiváló. Jól esik az embernek az állami egészségügy után kedves és udvarias emberekkel találkozni, ezért érdemes külön pénzt is fizetni. Emellett külön öröm, hogy kulturált környezetben, hozzánk hasonló pacientúrával vehetjük igénybe a szolgáltatásokat.
kiváló szakmai tapasztalattal rendelkező orvosok :)
Maximális pontszám!
5*
5 minden t&#232ren, külön köszönet Fülöp, Tekse &#232s Harmos doktor uraknak :-)
Kedves személyzet, szakmai korrektség, ízletes ételellátmány. Szuper :)
5*
Maximálisan elégedett voltam mind a kezelőorvosommal Dr. Fülöp Istvánnal, mind pedig az ápoló személyzettel. Amikor az ember kórházba kerül amúgy is úgy éli meg, hogy kiszolgáltatott lesz, itt ezt egyáltalán nem tapasztaltam. A kedvesség és az odafigyelés és a magas fokú orvosi szakmai tudás csak megerősített abban,hogy létezik még ilyen intézmény, ahol a beteg testileg és lelkileg is sokkal gyorsabban gyógyul ! Köszönöm.
5*
Olyan odafigyelésben volt részem,amilyet előtte az egészségügyben nem tapasztaltam.  A legjobb választás volt a gyógyuláshoz. 
Maximálisan elégedett voltam és vagyok! Két műtétem volt a klinikán és mind az orvosomról dr. Fülöp Istvánról és a személyzet minden egyes tagjáról super latinusban tudok nyilatkozni! Köszönöm!!
*5
Maximálisan elégedett voltam az ellátással.
KITÜNÖ.
Dr. Rucz Árpád betege voltam, meggyógyultam :) Köszönöm !    Hidegné Környei Mária
Mindenben maximális felett teljesítettek, mind az orvosok, mind a személyzet. Nagyon hálás vagyok Dr. Rucz Árpádnak, aki amellett, hogy szakmailag a mindennél is többet tette értem egy műtét során, nem felejtette el, hogy egy betegnek lelke is van.  
A második unokám született a Klinikán. Az előző szüléshez képest Kovács Attila -főorvos úr vezetésével - egy kellemes környezetben, jólelkű, vidám, és közvetlen  profi személyzet segítette világra az unokám. Nagyon elégedett a családom.
5 minden teren. Csak ajanlani tudom
Ideális környezetben, szakmailag felkészült személyzet mellett, három műtéten vagyok túl.A lehetetlent is megoldotta Dr. Bardóczy Zsolt Főorvos Úr.  Maximálisan elégedett vagyok!
Gyorsaság,tisztaság,figyelmesség.
Szakmailag felkészült személyzet. Kedves, udvarias, segítőkész szakemberek. Megbízom bennük.
Tiszta, rendezett rendelőben, figyelmes, felkészült személyzettel, kiváló orvossal találkoztunk eddig a Róbertklinikán. vissza tértünk a kórházba másodszor is.
Kb. 2 évig voltunk páciense a klinikának. Mindvégig ugyanazt a figyelmet, szakértelmet és megértést tapasztaltuk, mint az első találkozáskor. Nagyfiunk már 4 éves lesz a nyáron Fülöp doktornak és csapatának köszönhetően.
emberséges, alapos, profi
Fantasztikus kórház, fantasztikus csapat!
Maximálisan elégedet voltam!
Maximálisan elégedett voltam minden alkalommal, amikor a kórházukban jártam. A személyzet kedves volt és segítőkész.
Dr. Tsehai Nega doktornő kezei között született Kristóf fiunk lassan 6 hónapja. Kedvessége, alapossága, humora, elfeledteti a vizsgálatok esetleges kellemetlenségeit,kiemelkedő szakember mindenkinek őt ajánlom!
Dr Herczegh Szabolcsnak köszönhetjük, hogy már a második babánk is a klinikán született. Még dr Fülöp Istvánt is szeretném megemlíteni,mert neki is sokat köszönhetünk.
Kiváló az ellátás és a segítőkészség.
Nincsen benne a névsorban dr. Herczeg Szabolcs az ő munkáját kiválóra értékelem es természetesen dr. Fülöp Istvánt is :)
Nincsen benne a névsorban dr. Herczeg Szabolcs az ő munkáját kiválóra értékelem es természetesen dr. Fülöp Istvánt is :)
Nega doktornő csúcs !
Dr.Kovács Péter és Zachár Erika szülésznőnél hoztam világra a lányomat, immár 9 hónapja. Nagy odafigyelés, alaposság és segítség jellemzi az egész kórház személyzetét. Köszönet érte!
1. alkalommal voltam a kórház meddőségi osztályán és nagyon szimpatikusnak találtam, mind a személyzetet, mind pedig a választott orvosunkat Dr.Nyéki Boldizsárt. Nagyon bízunk benne! :)
Remek kórház ,epe műtétemet Dr.Willner Péter végezte nagyon köszönöm neki !
Remek kórház! Mind két gyermekemet ott szültem, már Ők is igénybe veszik a kórház szolgáltatásait.Orvosunk: Dr. Szakonyi Tibor, remek orvos, és remek ember. Nagyon sokat köszönhetek neki.Jó egészséget kívánunk neki, nagyon vigyázzon magára!
Korrekt hely, alaposak, normálisak, ugyanakkor nem olyan csili-vili, amitől már rosszul érezném magam. Sebészeten voltam, Dr. Willner Péternél egy kissebb sérvműtétet végzett és nagyon elégedett voltam az egész folyamattal, gördülékenyen ment minden, pedig azért akármilyen rutinműtét is ez, az ember azért parázik picit.
Hatalmas köszönet Dr. Herczegh Szabolcsnak, Dr. Gál Évának, Dr. Lengyel Zsuzsannának, Kowalné Bognár Mónikának, Darányi Mártának és Werner Katalinnak a szaktudásukért, türelmükért és kedvességükért!  Köszönet és tisztelet az egész Klinikának!  Sok sikert Önöknek!    
Csak a legjobbakat tudom elmondani a Klinika összes alkalmazottjáról, hozzáállásukról, szakértelmükről, kedvességükről!
Dr. Tóth Károlynál és Zachár Erika szülésznőnél született meg a kisfiunk! Csak ajánlani tudom őket és a klinikát mindenkinek! 5*
Nagyon pozitív volt az itt tartózkodásom, mint ahogy a nővérek gondoskodása és maga kórház környezete is.
Alhasi ultrahangon voltam, megérkezésem pillanatában behívtak a rendelőbe és alaposan kivizsgáltak. Nekem nagyon jó érzés volt.
Kitűnő a Róbert K. Magánklinika Szülészeti osztálya, nekik köszönhetem az unokámat!
Kitűnő a Róbert K. Magánklinika Szülészeti osztálya, nekik köszönhetem az unokámat!
Életünk legnagyobb ajándékát, a kislányunkat köszönhetjük dr.Fülöp Istvánnak,  dr. Nyéky Boldizsárnak, és a meddőségi, valamint a szülészei részleg dolgozóinak!
Minden tekintetben a legjobb egeszsegugyi intézmény ahol valaha is jártam.
Több mint 20 éve járok ebbe a kórházba,mikor Magánklinika lett természetesen maradtam ,minden műtétem itt volt.Csak jót tudok mondani.Kedvesek mindent megtesznek a betegért.Az én orvosom Dr Ruff György .   
Minden tekintetben a legjobb egészségügyi intézmény, ahol valaha is jártam!   Sorolhatnám a jobbnál jobb jelzőket, de inkább azt javaslom,hogy mindenki  személyesen győződjön meg róla. Nem fognak csalódni! :)
A szülész orvosom: Dr Nyéki Boldizsár, a szülésznőm: Czemmel Franciska. Köszönet Nekik mindenért!!! Szívből ajánlom Őket mindenkinek, csodálatos emberek!!!  
Szakértelem, empátia, figyelmesség, kedvesség.  Dr. Tekse István rendkívűl figyelmes, türelmes orvos.
Maximálisan elégedett vagyok velük. Kedves, segítőkész, gyors kiszolgálás mellett sikerült gyorsan meggyógyulnom!
Nagyon jó klinika, csak is ajánlani tudom mindenkinek!
Dr. Nyéky Boldizsár a legjobb doktor, akit egy páciens kívánhat magának.
A Mi szülész orvosunk Dr. Szakonyi Tibor :) volt. Két kislányomat nála szültem.....Hálás köszönet mindenért. Szívből ajánlom mindenkinek!!!!! Milliószor puszilom és jó egészséget kívánok neki és a családjának
Az én orvosom Szakonyi Doktorúr, ez úton is puszilom! csak ajánlani tudom mindenkinek, de bárkiről elmondhatom ugyan ezt a klinikán. Önök a legjobbak!
Nagyon jó a klinika, a lányom 2 gyereket szült ott a fiamat mütötték és minden jól sikerült, nahyon kedvesek segítőkészek az orvosok és a személyzet is.
Dr. Toth Karolynal es Zachar Erikanal szuletett meg a Kislanyunk. Oszinte odaadassal segitettek minket, amikor kellett es maradtak a hatterben, amikor arra volt szuksegunk. Ok es az intezmeny is tisztelik a szuletes es a szules csodalatos esemenyet. Bar akkor nagyon sok baba szuletett, megis sikerult megkapnunk a kello figyelmet es minden pillanatban azt ereztem az ott tartozkodasunk alatt, hogy mindenki szamara fontos, es ebbe a gyermekorvoson es takaritonon kersztul minden dolgozo beletartozott, hogy a leheto legjobban erezzuk magunkat. Mindenkinek volt ereje a muszak vegen is par kedves szora es egy mosolyra.
Nekik (is) köszönhetem a kisfiamat....  Köszönöm, hogy vagytok! Maximális elégedettség!
Legnagyobb szaktudással rendelkező orvosok, emellett kedves, türelmes és megértő ellátás.
A legjobb!!
Profi
nagyon jó hely :)
Respect
A legjobb!!
Nagyon jó :-)
Kitűnő
Meg vagyok elégedve az ellátással,a várakozási idö az nem pontos,különben mindenki nagyon kedves!
Az ottlétünk alatt mindennel nagyon meg voltam elégedve!!!
Mindennel meg voltam elégedve,5-ös!
Mindenkinek tudom ajánlani ezt a kitűnőt klinikát,és ezúton is köszönök mindent Nega Doktornőnek!
Csupa jót tudok elmondani,kiváló ellátás és személyzet!!!
Csakis pozitív véleményem van, mindenkinek csak ajánlani tudom a Róbert Klinikát. Végre, ha valaki megkérdezi, hogy tudok-e egy jó orvost/kórházat tudok rá igennel válaszolni :)  
sok jót hallottam erről a klinikáról!!
Abszolút 5-ös
Nagyon jó kórház!!
Szeretem ezt a helyet.   Főleg a terhesgondozását és a szülészetét :)
Dr. Tsehai Nega a legédesebb doki aki valaha foglalkozott velem, minden kérdésre választ ad, akár többször is!
Magas színvonalú szakértelem, kedvesség, emberséges hozzáállás. Köszönöm :-)
Az ellátó orvos neve Dr. Herczegh Szabolcs, es Dr. Rucz Arpad
5*
An excellent hospital with excellent doctors. special thanks for dr Nyéky.
Nagyon jó klunika. A Nyéky Boldizsár doktor úr pedig szuper!!
Minden szuper!
Legjobb kórház. Nagyon jó orvosokkal.:)
Maximális odafigyelés, mindenkinek csak ajánlani tudom ôket
5 pont
Teljes mértékben elégedett vagyok és kiemelném dr. Negát!
Minden elismerésem az Ővék...
Kivalo!
Profizmus,szakértelem,empátia,kedvesség,odafigyelés csak jó tapasztalataim vannak.  A kislányomat is a "Robinak" köszönhetem :D
Hála :)
Színvonalas ellátás, emberséges betegápolás!
Egyszerűen imádtam minden ott töltött időt :)
Csak   ajánlani tudom!
Szakértelem, empátia , jó körülmények jellemzik a klinikát.
Mindig jó kezekben érzem itt magam!
Köszönöm! :)
Csak jót tudok mondani róluk. Kedvességgel, nagy szakértelemmel végzik munkájukat.

K Ö S Z Ö N J Ü K!!!

Az év magánkórháza a Róbert Károly Magánkórház


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése