2014. febr. 13.

Élményekkel teli első év

Kedves Róbert Károly Klinika és Kedves Dr. Herczeg Szabolcs!

Néhány sorban szeretnénk elmesélni kislányunk első évét, élményeit, és szokásait.  Ő Tassi Hanna Réka, aki Önöknél született 2012.12.12-én 2650 grammal 51 centivel. 
Ezzel a levéllel szeretnénk megköszönni Önök kivételes kedvességét és a hozzánk való mérhetetlen türelmet és figyelmességet, amit a vizsgálatok alatt és a bent töltött néhány napban kaptunk.
Hanna baba nagyon nyugodt kislányként született, édesanyaként imádtam a 9 hónap minden percét, odafigyelve Hanna nyugalmára is, és a helyes táplálkozásomnak köszönhetően egy egészséges, vidám, tökéletes kislány fejlődhetett ki. A vizsgálatokra járva Doktor Úr kedvessége és alapossága széppé tette a terhességgel járó nehézségeket és bátorságot adott a további gyermekek vállalásában is. Nem kérdés számunkra, hogy a következő gyermekünknél is Dr. Herczeg Szabolcsot választjuk. Doktor Úr étkezési tanácsainak köszönhetően a 38 hét alatt 5,5 kg-ot híztam és a Doktor Úr közös konzultációjával végig sportoltam, mely számára példaértékű volt.
Hanna már az első pár napjában is nagyon csinos volt, nyugodt és jó étvágyú. Boldogan gondolok vissza a „klinikán” töltött néhány napra, ami inkább hasonlított egy hotelben töltött hosszú hétvégére. Hanna 5 naposan már a saját kis ágyában aludt Szigetszentmiklóson.Vállalkozásunk miatt külföldön élünk, így Hanna már 3 hetesen útlevéllel átlépte a határt. A kétlaki életünkre való tekintettel Hanna babának ugyanolyan két rózsaszín szobája van, melyet nagyon szeret, és születése óta saját kiságyában alszik el.
Egy szülő nem is kérhetne nála jobb kisbabát, ki éjszaka 12-13 órát alszik és délután még 2-3-at. A többi időt játszással vagy kacagással, nagy evésekkel, és szülei megvidámításával tölti.Az elmúlt egy év sok szép emléket adott nekünk, például az első megfordulás, az első kacagás, közös lubickolás, imádja a vizet, a fürdőzést. 2013 április 27-én mondta először Hanna hogy Brrrrrrrrr…. Mosolyt csalt mindannyiunk arcára mikor először evett babapiskótát, vagy éppen a kifli csücskét. Már néhány hónapos korában megszerette a ragulevest, melyet Lajosmizsén ettünk vele.


Életvitelünknek köszönhetően nagyon sok helyen megfordultunk már a mi kis Kincsünkkel, és azóta is bárhová megyünk mindenhol szeretettel fogadják a mi kis mosolygós, barátságos, szőke hajú, kék szemű kis Hercegnőnket.
Ahogy a hetek, hónapok telnek egyre okosabb, imádja a zenét, szereti apukáját és kimondhatatlanul ragaszkodik anyukájához. Igyekszünk bölcs szülőként nevelni Hannánkat, gondoskodni szellemi fejlődéséről s megtanítani vele az élet helyes értékrendjeit, mint például megbecsülni és szeretni a körülöttünk élő jó embereket, és soha nem elfelejteni azokat a gondoskodó embereket, akik önzetlenül segítettek Bennünket.Itt szeretném megköszönni a Róbert Károly Klinika orvosainak, nővéreinek és minden dolgozójának, hogy az ajtón belépve már kedvességgel, odaadással figyeltek ránk.
Családunk néhány képével szeretnénk kívánni a Klinika minden dolgozójának jó egészséget és sikeres munkát!
Üdvözlettel, Tassi Hanna Réka
                       Raffay Réka
                       Tassi Róbert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése