2014. jan. 13.

Pásztory Dóra paralimpikon úszó kisfia nálunk született


Minden nálunk született kisbabára büszkék vagyunk. Valójában arra vagyunk büszkék, hogy a szüleik minket választottak és életük legfontosabb pillanatában megbíztak bennünk. Ők hitelesítenek minket, visszaigazolják üzeneteink valóságtartalmát.
És persze szívesen dicsekszünk azzal, hogy társadalmilag elismert emberek elismerését is megszerezhettük. Így ezúttal Pásztory Dóra levelét tesszük közzé büszkén.

A kórház szolgáltatásaival teljesen elégedettek voltunk és örülünk, hogy a Róbert Károlyt választottuk. Rengeteg mosolyt, segítséget és odafigyelést kaptunk az egész terhesgondozás ideje alatt és a szülés utáni napokban is. 
Nega doktornő a legjobb döntés volt, végig biztonságban éreztem magam a "kezei" között. Szeretném kiemelni Bihari Timi és Franciska odaadó munkáját és elhivatottságát, akik folyamatosan tartották bennünk a lelket a nehéz napokon is. Jó, hogy vannak még ilyen elhivatott emberek.
Barnabás is jó kezekben volt a csecsemőosztályon és csodás emberekkel találkoztunk ott is. Garay Marcsi nélkül nem tudtam volna szoptatni, ami a kezdeti nehézségek ellenére ma már óriási élmény és ezért örökké hálásak leszünk neki.
Darányi Márti türelme és figyelme is kiemelendő, ő is rengeteget tett értünk, ahogy Bakos Barbara és Dénes Katalin is. 
Mindig jókor jöttek és öntötték belénk a lelket.
Emiatt az emberséges hozzáállás és a férjem állandó jelenléte miatt, biztosan a legjobb döntést hoztuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése