2014. jan. 2.

Nna, ezért érdemes!

A kommunikációs nagyon boldog, amikor ilyeneket írhat!

Kedves Család!

Hálás vagyok, amiért vette a fáradságot és megírta tapasztalatait és érzéseit velünk kapcsolatban.

Nagyon erős motiváció mindannyiunk számára, amikor konkrét és pozitív visszajelzést kapunk.
Különösen örülünk annak, hogy épp azokat az erényeinket fogalmazta meg, amit mi stratégiai célként határoztunk meg, azt, hogy érzelmileg és orvosilag mindenki biztonságban élje meg a várandósság és a szülés időszakát nálunk, és úgy menjen haza, hogy az alapvető babagondozási feladatokban magabiztos.

Szeretettel gratulálunk Ádám születéséhez!

Nagyszerű szülők lesznek azok, akik ilyen tudatosak a családtervezésben, döntéseikben és ilyen módon figyelnek a részletekre és más emberekre is.

Boldog, hosszú és egészséges életet kívánunk Kisfiuknak és az egész családnak!

Kedves Valéria!

Először is férjemmel köszönjük, hogy még nyáron körbevezetett minket a klinikán és segített a döntésben, hogy Önöknél hozzam világra kisbabámat. Kisfiunk, Ádám december 16-án született meg. Mivel ő az első gyermekünk, így csak mások elbeszéléseiből voltak elképzeléseim, mi vár majd rám, mire kezemben tarthatom őt.

Levelemmel szeretném megköszönni mindazt a sok segítséget, kedves szót, amit a klinikán kaptam. Ezer köszönet Tóth Károly doktor úrnak és Zachár Erika szülésznőnek, akik végig ott voltak velünk, megértő gondoskodásukkal a nehéz órákat sokkal könnyebbé tették. Köszönjük, hogy megértették és elfogadták kívánságainkat, tanácsaikkal segítettek minket és a végső döntést mindig a mi kezünkbe adták. Férjemmel nagyon hálásak vagyunk nekik mindezért.

Ugyancsak nagyon köszönjük az újszülött osztály összes dolgozójának, különösen Máté Editnek és Werner Katalinnak a rengeteg segítséget, nekem, mint még tapasztalatlan anyának az első napokban az ő tanácsaik „életmentőek” voltak, hogy a lehetőségekhez mérten felkészülve hozhassuk haza kisfiunkat. Az ő segítségük nélkül bizonyosan sokkal több nehézséggel kellett volna itthon szembenéznünk. Nem tehettem fel olyan kérdést, amire ne kaptam volna részletes választ, és ha kellett, elmagyaráztak és megmutattak mindent, egyszer, kétszer vagy többször.

A vizsgálatok, illetve a szülésélmény és az utána kapott ellátás alapján férjemmel számunkra már nem kérdés, hogy következő gyermekünket is itt a klinikán, ugyanezen emberek segítségével szeretnénk köszönteni!

Köszönet mindenért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése