2014. jan. 12.

Egy tucat helyen jártam, mielőtt rátaláltam...


Tisztelt Róbert Klinika!
Szeretném megköszönni azt a gondoskodást, mellyel végig követték a várandósságomat.
Önöknek is hálával tartozom azért, hogy sok éves várakozás után, nov. 27-én egészségesen született meg a kislányom, Bíborka. 

Mielőtt a klinikára rátaláltam, egy tucat helyen jártam már, de még addig sem jutottunk el, hogy beazonosítsák az egészségügyi problémákat, melyeket orvosolni kell.
Önöknél találkoztam először olyan humánus hozzáállással, mely azonnal kialakított bennem egy elkötelezett bizalmat, mind az engem kezelő orvosokkal, mind az intézménnyel kapcsolatban. Itt már az első beszélgetés során éreztem, hogy segíteni szeretnének, és már ekkor sor került a betegségek diagnózisára, melyeket a későbbiekben egy műtét, illetve életmódváltás segített orvosolni.
A műtét után mintegy másfél évvel született meg a kislányom. Ezen idő alatt pozitív tapasztalataimat tovább erősítette a többi kollégájuk (osztályos nővérek, szülésznők, védőnő, aneszteziológus,asszisztensek) profizmusa.
Külön köszönetemet szeretném kifejezni Nyéky Boldizsár doktor úrnak, aki a kezelőorvosom volt az elmúlt majdnem két év során, illetve Fülöp István doktor úrnak, aki a tavalyi műtétemet vezette.
További sikeres munkát kívánok Önöknek, és remélem, még nagyon sok ember életét segítenek egészségesebbé és boldogabbá tenni!
Köszönettel:
Anita, a hat hetes Bíborka édesanyja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése