2014. jan. 3.

Bízott bennünk. Már kétszer!


Kedves Valéria!

Nem tudom emlékszik-e rám, az első között voltam, aki úgy választotta az Önök intézményét, hogy nem volt orvosa, és ügyeletben szült. Annak idején (2011. szeptemberében) meg is látogatott engem az osztályon, és beszélgettünk erről, a történetem felekerült a "Robi" oldalára. Azért írok most Önnek, mert ezen az úton szeretném mindenkinek megköszönni, amit értünk tettek.

2011. szeptember 19-én született az első kislányom Zachár Erika és Dr. Kovács Péter ügyeleti idejében, az ő segítségükkel. Mindennel nagyon meg voltam elégedve, háborítatlan, jó szülésben volt részem, melyre örömmel gondolok vissza. Az osztályon is minden segítséget megkaptam a csecsemős nővérektől, a szoptatásban olyannyira, hogy 15 hónapos koráig tudtam a kislányomat szoptatni.

Másodjára is úgy döntöttünk, hogy az első alkalommal bevált módszeren nem változtatunk, így most is Önöket választottuk, szintén ügyeletben, 2013. október 13-án. Ezúttal a kötelező vizsgálatokra Dr. Tsehai Nega-hoz jártam, a szülésnél Kovácsné Bognár Katalin, és Dr. Timmermann Gábor voltak a segítségemre, és szintén mondhatni "tökéletes" szülésben volt részem a közreműködésükkel.

A csecsemőosztályon sem változott szerencsére semmi, bár most nem szorultam különösebb segítségre a második babával, mindig nagyon kedvesek voltak, és mindig volt egy mosolyuk, jó szavuk hozzánk.

Külön szeretném még megemlíteni, hogy Erika a mai napig emlékszik rám, most is beszélgettünk a kórházban, érdeklődött a nagyobb lányom iránt, nagyon jóleső érzés. Az osztályon pedig, amikor a kislányom meglátogatott minket, mindig kapott egy lufit, aminek nagyon örült, és mivel eléggé megviselte az a pár nap, amit külön töltöttünk, ezért a kedves gesztusért mindig hálás leszek!

Mivel valószínűleg nem vállalunk több gyermeket, ezért talán nem lesz már alkalmam Önökkel találkozni, ezért kérem, hogy adja át, hogy remek munkát végeznek, rendkívül emberségesek, mindenkire szeretettel gondolok és ha valaha is hasonló helyzetbe kerülök, újra ezt a kórházat választjuk majd! Köszönettel és üdvözlettel - Henriett, a 26 hónapos Zorka és 6 hetes Zoé anyukája

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése