2013. ápr. 15.

Soha fel nem adni - és másokat is rávenni erre...


Ezt a levelet kaptam Majoros Ildikótól. Ő az, aki hét évig - megjárva az egészségügy bugyrait - küzdött gyermekért. Tapasztalatait egy könyvben osztotta meg sorstársaival. A könyvet Márti is elolvasta és sok inspirációt kapott tőle. Kettejük levelezésének egy részletét adom közre, hátha másoknak is biztatást, reményt ad.

"Szia, Vali! Nézd, milyen gyönyörű levelet kaptam! Azt hiszem már ezért megérte megírni a könyvet! :)

Fogok írni neked a többi dologgal kapcsolatban is :) csak ezt nem tudtam kihagyni! :)  Ildi" Kedves Ildikó!

Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani a könyvedért! Amint rátaláltam, nem tettem le a kezemből és fel nem álltam a kanapéról, míg el nem olvastam. Azóta pedig már nem is számolom az alkalmakat hányszor vettem elő, hogy ismét erőt merítsek belőle.

Hasonlón megyünk keresztül most mi is. Endometriózissal műtöttek még decemberben. Előtte és utána sok-sok dolgon és orvoson kellett keresztül mennünk és most eljutottunk Fülöp doktorhoz. Minden vizsgálaton túl vagyunk már, csak az augusztus 29-ét várom, az utolsó konzultációt, amikor Fülöp doki ítéletet mond. Persze már most teljesen kicsináltam magam a neten mindenféle infók vadászásával és őrjítően távolinak tűnik augusztus vége.

Azért írok most Neked, mert a tanácsodat szeretném kérni, mire számíthatok a Klinkán és Fülöp doktornál. Tudom a könyvben is sok mindent leírtál, de inkább az érdekelne, a meddőségi vizsgálatok végeztével milyen gyorsan haladnak a dolgok a lombiknál?

Válaszodat előre is köszönöm!

Üdvözlettel, Márti


Szia, Márti!
Én köszönöm, hogy elolvastad a könyvet. Örülök, hogy így tetszik és hogy ennyit jelent Neked. :)
Hát, a Doktor úr nagyon kedves, empatikus és nagy koponya. Hidd el a legjobb kezekben vagy. Mivel sok helyet megjártam én is, bátran merem neked mondani, hogy a cél előtt állsz. Amit lehetséges, megfognak tenni érted. Higgy benne, ez a legfontosabb. Ha szimpatikus az orvos és megbízol benne, az már fél siker.  A vizsgálatok után a lehető leghamarabb belekezdenek a lombikba, persze, ha nem lesz előtt inszemináció. Az nem jött szóba? Az ilyen műtétek után az a legjobb, ha nem húzzák az időt, mert ilyenkor a legjobbak az esélyeid. Szóval higgy benne és akkor minden jó lesz. Én konkrétan összepakoltam a munkahelyemen minden cuccomat és mondtam a kolléganőimnek, hogy engem bizony pár évig nem látnak, mert megyek GYES-re. Volt aki kiröhögött, volt aki hülyének nézett, de engem nem érdekelt. Belül mosolyogtam, mert TUDTAM, hogy sikerül és kész! :)

Sok sikert!! Ildi
 

Szia Ildi!

Ezer éve tervezem, hogy ismét írok Neked. Mert ha a legnagyobb félelmeim közepén írtam, akkor miért ne írnék most? :)

Fülöp doktorral kapcsolatban minden szavad találó volt, a személyisége már az első pillanattól megnyugtatott, végig biztatott, ha elkeseredtem "felmosott" a padlóról és mindig volt egy olyan szava, amitől még a sikertelenségben is éreztem, hogy sikerülni fog!
Inszeminációt csinált először októberben. Ez sajnos nem sikerült és én itt el is veszítettem a bizalmam ebben az eljárásban.
Egy hónapot kellett kihagyni és mehettünk tovább, már lombikra. Bele is vágtunk és a könyvedet, mint egy útikönyvet mindig magamnál tartottam, bármi történjék is, bele tudjak olvasni és nem tudom már hányszor olvastam el a végét és én is úgy akartam örülni, ahogy Ti is örültetek annak a pozitív tesznek.
 
December elején zokoghattunk mi is egymásnak a férjemmel, mert akkor adott hírt magáról először a pici lányunk, aki most épp 21 hetes a pocimban :)
Persze, tele vagyok félelmekkel, néha nagyon aggódom, hogy minden rendben legyen, de ez a picur nagy túlélő (9 petesejtből ketten maradtak a 3. napra, majd végül ő egyedül), úgyhogy bízom benne, hogy augusztusig belülről érezhetjük még, aztán elkezdi megismerni a világot :)

Köszönöm Neked még egyszer a könyvet! Óriási segítség volt azokban a hetekben és előtte is! Mindenkinek ajánlom és ajánlani is fogom, aki hasonló cipőben jár!

Üdv, Márti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése