2012. dec. 10.

Good tight


Good tight

Hmm, nagyon intim a téma, de jól van, elmesélem.

10 éve operáltak úgy szokták mondani, „kipakoltak”. Az orvosom nem sok mindent mondott, hogy mire vigyázzak, mire ne, milyen következményei lesznek a műtétnek, mi várható. Csak néhány év múlva kezdtem azt érzékelni, hogy érintkezés közben a hüvelyem mintha már nem tartana annyira. Mintha veszített volna a rugalmasságából. 

Andi akkoriban már javában tartotta a medencealapi torna foglalkozásait. Egy kedves ismerős révén kerültem kapcsolatba vele. Elmagyarázta, hogy ez sajnos gyakori tünet a méheltávolítás után, ugyanis a hüvelycsonkot nem tartja semmi, és egy idő után a terhelés és a gravitáció révén süllyedni kezd.
Rémes volt ezt hallani. Lelki szemeim előtt megjelent egy helyét és rugalmasságát veszített tömlő látványa, és belegondoltam, hogy bár alig múltam negyven, de ha ez így megy, lehúzhatom a rolót a nőiségem ablakán. Ezt elfogadhatatlannak gondoltam. Mert bár nem vagyok tinédzser, de a párkapcsolat, a szex nélkülözhetetlen része az életemnek. 

Egy percig sem haboztam, azonnal elkezdtem a gyakorlatokat. Sok koncentrációt igényelt és némi kitartást. Két gondolat volt velem mindvégig. Az egyik az attól való rettegés, hogy elveszítem a boldog szex élményét, a másik pedig, hogy tudtam, hogy hamar lesz sikerélményem. Ugyanis már két hét folyamatos gyakorlást követően a tréner visszajelzett, hogy igen, már érzékelhető a fejlődés.

Érdekes ezeknek a gyakorlatoknak a hatása. Mivel kétnaponta kell végezni 15-20 percen át, viszonylag sok idő telik el azzal, hogy a hüvelyre koncentrálsz. Fizikailag is és fejben is. És ettől egy kicsit megváltozik a viselkedésed is. Valahogy jobban „nő”-nek érzed magad. És egy kicsit másként is viselkedsz. Vonzóbbá válsz, más lesz a kisugárzásod. Ezt én is érzékeltem. Olyannyira, hogy a halódó párkapcsolatomat felszámoltam, és nyitottan vártam az új szerelmet. 

És eljött. Néhány hónap múlva egy külföldi férfi személyében. Azt hiszem, hogy utoljára fiatalon, az első alkalommal voltam olyan izgatott, mint az új szerelmemmel az első együtt töltött éjszakánk előtt. Vajon hogy szuperálok „felújítva”? Ez kattogott bennem. Nos, a részletek is izgalmasak lennének, de maradjunk a témánál. 

Felejthetetlen élmény és máig fülemben cseng az elégedett férfi meglepett, boldog sóhaja – good tight*!


good tight=jó szűk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése