2012. febr. 21.

Viola

Kedves Róbert Károly Magánklinika!

2 év sikertelen teherbeesési kísérlet után, 2010. november 3-án felkerestük Intézményüket. Nagyon szép környezet, és barátságos munkatársak fogadtak minket a Meddőségi Centrumban. 
Nyéky Doktor Úr pontos diagnózisa után, 2010. december 7-én, Fülöp Doktor Úr, Nyéky Doktor Úr közreműködésével laparoscopos endometriózis műtétet hajtott végre. Gyors lábadozás után, a műtétig meglevő fájdalmam teljesen megszűnt, jó érzés volt nőgyógyászatilag újra egészségesnek lenni! 
Majd 3 hónap újabb sikertelen teherbeesési kísérlet után lombikprogramon vettünk részt, szintén a Róbert Károly Magánklinikán. A program kezdetétől fogva (gyógyszerek meghatározása, az injekciók beadása, a vizsgálatok, a beavatkozások, stb.) már a megszokott professzionális, segítőkész és empatikus módon történtek. A Meddőségi Centrum összes munkatársától nemcsak orvosi segítséget, hanem lelki támogatást is kaptunk! Külön szeretnénk hangsúlyozni, hogy Fülöp Doktor Úr tanácsára egy embrió beültetésével, első alkalommal egy egészséges gyermekünk fogant meg! 
A korai várandósgondozásokat Fülöp Doktor Úr végezte. Lelkiismeretesen végigkísérte a várandósság korai fázisát. 
Az elkövetkezendő további vizsgálatokat, várandósgondozásokat, a szülésre való felkészítés teljes folyamatát, Nyéky Doktor Úrnak, a már megszokott professzionális, lelkiismeretes és barátságos munkájának köszönhetjük. A várandósgondozás teljes időtartama alatt szükséges vizsgálatok, és a Magyarországon fellelhető teljes diagnosztikai műszerezettség, valamint az őssejt-levétel, a Róbert Károly Magánklinikán elérhető volt, és kényelmes, páciens központú szolgáltatásként rendelkezésünkre állt. 
 
Majd elérkezvén a szülés időpontjához, Nyéky Doktor Úr segítségével, és Czemmel Franciska Szülésznő nélkülözhetetlen közreműködésével: VILÁGRASZÜLETETT KISLÁNYUNK, VIOLA! 
Továbbá szeretnénk megköszönni a Klinika munkatársainak (Gyermekgyógyászoknak, Gyermekgondozóknak, a Szülészeti Osztály Ápolónőinek, valamint a Klinika összes többi munkatársának) közreműködő segítségét!

A Róbert Károly Magánklinikát teljes szívvel ajánljuk mindazon pároknak és családoknak, akik át szeretnék élni a fogantatás, a várandósság, és egy ÚJ ÉLET VILÁGRAJÖVETELÉNEK CSODÁJÁT!
Köszönettel: Fülöp Család 
(VIOLA, Zsuzsanna és András)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése