2011. okt. 31.

ViktorEzúton szeretném megköszönni kisfiam születése során nyújtott segítségüket. Mivel Ő már a második kisbabánk, aki császármetszéssel született, így volt/van tapasztalatom és összehasonlítási alapom az előző klinika és a Róbert Klinika között.
A műtét tervezett volt, az előtte való héten két naponta kellett CTG-re járnom, volt, hogy reggel 7-re mentem, az első időpont előtt egy órával, de mindig mosolygósan és kedvesen fogadtak a szülésznők, soha nem éreztem, hogy teher vagyok a számukra.
A császár reggelén mindkét műszakban lévő szülésznő nagyon megnyugtatóan viselkedett, biztattak, mindent részletesen elmondtak, a szükséges előkészítést nagyon lelkiismeretesen és barátságosan végezték el, így nem éreztem magam kellemetlen helyzetben egy percig sem.
Szeretnék mindent megköszönni az aneszteziológus doktornőnek, aki a műtét során végig beszélgetett velem, minden rezzenésemre odafigyelt, és a spinális érzéstelenítőt úgy adta be, hogy semmit nem éreztem belőle. Azonnal reagált minden szavamra, és amikor szükségem volt rá, segített, valamint folyamatosan tájékoztatott hol tart a műtét.
Kisbabám születése után egyből odahozták, hogy láthassam és a mellkasomra fektették, így érezhettem, ahogy az első levegőket veszi, és ez elmondhatatlan élmény volt számomra.
Külön köszönettel tartozom Kovács Péter Doktor Úrnak, aki az egész terhesség alatt orvosként és emberként is mellettem állt, éjjel, nappal és hétvégén is számíthattam Rá, mivel veszélyeztetett terhes voltam, ez nagyon sokat jelentett. Bármi kérdésem volt, bátran fel mertem tenni Neki, és mindig meg tudott nyugtatni. Soha nem fogom tudni eléggé megköszönni Neki.
A szülést követően maximálisan figyelmes, kedves és gondos ellátásban részesültem, a nővérek egytől egyig odafigyeltek rám, és mindenben a segítségemre voltak.
A csecsemő osztály dolgozóinak köszönhetően pedig annyi tejem lett, amire soha nem számítottam volna.
Ott tartózkodásunk alatt végig biztonságban éreztem magam és a kisfiamat is. Még egyszer nagyon szépen köszönök mindent, és további jó munkát és sok sikert kívánok!
Üdvözlettel:
Konkoly Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése