2011. okt. 28.

Büszkén bakizunk


Tisztelt Klinika!
Kisfiam, 2011.09.12.-én született a Klinikán, készítettek róla fotót, de valamiért ez idáig nem került fel a honlapjukra. Tisztelettel szeretnék érdeklődni, hogy történt esetleg valami a képpel? Ha megküldik azt az címet, ahova beküldhetek fotót, akkor szívesen küldök be, ha esetleg elkallódott volna. Várom a visszajelzésüket.
Köszönettel és üdvözlettel: K


Kedves K! Nagyon megtisztel minket kérésével. Öröm számunkra, hogy babafotóprojektünk vonzó a szülők számára. Boldogan kiteszem a baba fotóját. Gyönyörűszép kisfiú! Azért nem került ki eddig, mivel nem találtuk az Ön beleegyező nyilatkozatát. Levelét viszont annak értelmezzük :) Boldog, babázós napokat, jó egészséget az egész családnak!
Üdvözlettel: V

Kedves V! Nagyon szépen köszönöm :) Töltöttem ki nyilatkozatot - ami ezek szerint elkallódhatott - de a lényeg, hogy sikerült felkerülni a gidák közé ;) Az ismerőseimnek büszkén mutathatom, hogy nagyszerű kezekben született a kisfiam, jó szívvel ajánlom mindenkinek az Önök színvonalas klinikáját. Szerintem nagyon kedves ötlet, hogy felkerülnek a babák fotói az oldalra, szívesen gyönyörködöm a csöppségekben, mindegyikük külön egyéniség már most :) Pont a mai napon lett 1 hónapos, szeretettel küldök róla egy friss képet ;) Amint időm engedi pár sorban közzéteszem majd a véleményemet is a fórumon.
Üdvözlettel: K

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése