2011. okt. 26.

2011.10.

Egy páciensünk visszajelzése:

Sosem gondoltam volna magamról, hogy elismerően fogok egy egészségügyi intézményről és dolgozóiról nyilatkozni. Korábban sok negatív tapasztalat ért legfőképp az állami intézetekben. Hiányzott a megnyugtató környezet, valamint az orvosok betegközpontú gondolkodása, így a tájékoztatás hiánya miatt sokszor nem kaptam meg a felelős döntéshez szükséges információkat, illetve saját bőrömön tapasztalhattam meg, hogy milyen amikor nem megfelelő szakképzettségű orvosoknak van kiszolgáltatva az ember.

Egy kedves barátnőm, aki a klinikán hozta világra gyermekét, illetve esett át egy nőgyógyászati műtéten elégedetten nyilatkozott a kórházról, így érdeklődni kezdtem a sebészeti osztályuk felől. Köszönettel tartozom Schmidt Katalinnak, aki a felmerülő kérdéseimre készségesen válaszolt, így lehetőségem nyílt Dr. Willner-Haring Péter sebész orvossal találkoznom, aki már az első konzultáció alkalmával az én érdekeimet tartotta szem előtt és ebből kifolyólag oldottabbá váltam és sikerült korábban szerzett félelmeimet leküzdenem. A műtét is az én kérésemnek megfelelően végezte el.

A műtétet megelőző, illetve követő időszak során a személyzet mindvégig mosolygós és kedves volt, továbbá személyes kéréseimnek is eleget tettek, ezzel meggyőzve engem, hogy jó döntést hoztam amikor a Károly Róbert Magánkórházat választottam. Kérésemre egyszemélyes szobát biztosítottak számomra, amely tiszta és minden igényemet kielégítő volt és ami számomra a legfontosabb volt, hogy ezzel biztosították számomra, hogy kedvesemmel lehessek mások esetleges zavaró jelenléte nélkül.

Willner Doktor Úr a beavatkozást követően is lelkiismeretesen végezte munkáját, minden igyekezetével a lehető legjobb megoldást megtalálni az esetlegesen felmerülő problémákra, megfelelő és kielégítő tájékoztatást nyújtva a mihamarabbi felépülés érdekében, ezért köszönettel tartozom neki, mert bebizonyította, hogy igenis létezik még ebben az országban olyan orvos, akiben meg lehet bízni és szem előtt tartja a páciense érdekeit.

Az összes körülményt figyelembe véve a kórházban eltöltött idő alatt sokkal kevésbé éreztem magam feszélyezve mint ezt megelőzően valaha a klinika környezetének, dolgozóinak és orvosomnak köszönhetően és ezért nagyon hálás vagyok!

További sikeres munkát és nagyon sok elégedett pácienst kívánok!

2011. 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése