2011. okt. 26.

2011.05.

Ezúton szeretnénk megköszönni gyermekünk, Schön Olivér születése során nyújtott európai szintű szolgáltatásukat!

Kórházukban több, mint egy hetet volt szerencsém eltölteni és örülök, hogy így fogalmazhatok, mert valóban szerencsésnek érzem magam, hogy ott lehettem! A kórházi lét olyan volt számomra, mintha egy wellness szállodában lettem volna: kényelmes, tiszta szoba, kitűnő ételek, jó hangulat. És akkor még nem is beszéltem a legfontosabbról: minden kedves dolgozójuk maximálisan kedves, figyelmes és segítőkész volt! Annyi szeretetet, gondoskodást, türelmet kaptam Önöktől, hogy az egyszerűen felbecsülhetetlen!

Elsősorban köszönet illeti Tekse Doktor Urat, aki a terhesgondozás és a szülés során nagyon sok szeretettel és figyelemmel vigyázott ránk. A szülést pedig az éjszaka kellős közepén is olyan profi módon vezette le, hogy azért örökre hálás leszek.

A Szülészeten nagyon gondosan, alaposan láttak el. Külön köszönöm Franciskának a szülés során nyújtott segítségét és azt, hogy mindannyian mindig nyitottak voltak a kérdéseimre. Nagyon sokat jelent nekem, hogy az Újszülött osztályon segítettek megindítani a tejemet és megtanították használni a mellszívó készüléket, megtanították hogyan szoptassam, fürdessem a kisfiamat. Köszönet illeti a nővéreket, akik kellemessé és vidámmá tették a szülés utáni nehezebb napokat, mosolyogva adták be az injekciókat és igyekeztek elterelni a figyelmemet a múló kellemetlenségekről.

Fáradozásaik eredményeként a kórházból kipihenten, egészségesen, magabiztosan és vidáman tértünk haza, ami nagyon nagy segítség volt az új életünk kezdetén!

Még egyszer nagyon szépen köszönjük és sok sikert, egészséget, kitartást kívánunk a további munkájukhoz!Üdvözlettel,

Schön Család

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése